tisdag 5 april 2011

Silverlight kommer till Xbox, vilket WP7 spel tillsammans med den?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/05/silverlight-coming-to-xbox-bringing-wp7-games-along-with-it/:
Silverlight kommer till Xbox, vilket WP7 spel tillsammans med den?
Silverlight började som bara en ödmjuk Flash konkurrent och nu, ja, det är alla vuxit upp. Nästan i alla fall. Det är en grundläggande del av Windows Phone 7 ekosfär och ordet på gatan är att det handlar om att bli en grundläggande del av Xbox 360 världen också - eller en del åtminstone. Microsofts MIX 11 utvecklare händelse drar igång nästa vecka och ryktet säger att Microsoft kommer att lasta en ny grupp av Silverlight kompatibilitet gör apps på bolagets konsolen och det finns potential för att skriva program som kan köras både på telefoner och på konsolen. Det låter som en utopisk dröm-värld i framtiden, där vågiga arm Kinect upptåg ersätta pekskärm swipes, men stora frågan är inte till Xbox 360 verkligen behöver ännu App Store? Kommer detta samexistera med XNA utvecklade titlar eller ersätta dem? Är det därför Xbox utvecklaren lådor bara fick mycket billigare ? Kan vi äntligen arga Fåglar på vår HDTV? Sådana läckra funderingar.

Silverlight kommer till Xbox, vilket WP7 spel tillsammans med den? ursprungligen dök upp på Engadget sön, 5 april 2011 10:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Winrumors | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar