tisdag 5 april 2011

App recension: SPB Shell 3D för Android

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/05/app-review-spb-shell-3d-for-android/:
Som vi alla vet, skönhet Android halsarna från det faktum att du får ett brett utbud av valmöjligheter när det gäller att enheter och gränssnitt, även om den senare kan ibland vara en tveeggat svärd . Lyckligtvis, vill användare som är trötta på sina uppblåsta Android UI men inte (eller inte) driver med rom nu har en annan enkel lösning. Kylning på ugnen rack är SPB's Shell 3D app för Android, som installeras som en ersättning (men avtagbar) startskärm som följer med några fiffiga widgets (radio växlar, motljus dimmer, väderprognos med ett 3D-diagram, klocka med över 60 skinn, värld tid med ett 3D-klot, etc.) och resizeable mappar.

Som ni kan se ovan, är höjdpunkten av showen här är läckert 3D karusell för att växla mellan upp till 16 paneler, och du kan utlösas genom att antingen trycka eller horisontellt dra ned-knappen i mitten. Medan i karusell-läge kan du ordna även panelerna, ändra färger eller flick bort överflödigt paneler. Allt detta krävs ingen manuell avläsning i vår ände, så det är säkert att säga att detta är en ganska intuitiv app. Läs vidare för att se vad resultatet är.

Fortsätt läsa App recension: SPB Shell 3D för Android

App recension: SPB Shell 3D för Android publicerades ursprungligen på Engadget sön, 5 april 2011 13:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android Market | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar