tisdag 5 april 2011

Lensbaby frestar de allvarliga publiken med Composer Pro-objektiv perifera

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/04/lensbaby-tempts-the-serious-crowd-with-composer-pro-lens-periphe/:
Vi har varit stora fans av Lensbaby ganska länge, men fram till nu, produkter var det inte precis idealisk för professionella publiken. Det verkar som bolagets mete att ändra på det med sin senaste release, det vederbörligen namngivna Composer Pro. För alla avseenden, är detta ett nytt ta på de befintliga Composer , med en uppgraderad svivel boll / fokus mekanism som ger jämnare fokus och vippningskontrollen till dem som behöver det att gå ihop. I fall du undrar, är Pro förenlig med Lensbaby Optic Swap System, och det kommer att levereras med antingen dubbelglas Optic ($ 300 för bunt) eller den nya Sweet 35 Optic ($ 400) installerat. Chef på tidigare avbrottet för fullständig uppdelning av specifikationer, och tittar efter en för att fartyget tillfälligt från din fav-o-rite e-handel.

Fortsätt läsa Lensbaby frestar de allvarliga publiken med Composer Pro-objektiv perifera

Lensbaby frestar de allvarliga publiken med Composer Pro-objektiv perifera ursprungligen visades på Engadget på måndag, 4 april 2011 20:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Lensbaby | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar