tisdag 5 april 2011

Googles nya molnbaserade Android Music app läcker ut

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/05/googles-new-cloud-based-android-music-app-leaks-out/:
Undrar vad Googles svar på Amazons moln musikspelare för Android kommer att se ut? Då verkar du nu har svaret - Tech Från 10 hemsida på något sätt lyckades få en utvecklare version av Android Market, som gjorde det möjligt att ladda ner Android Musik 3,0 och prova själva. Det webbplatsens tyvärr nere för tillfället (tillsammans med nedladdningen av applikationen själv att det var tillhandahålla), men det ser inte ut som det finns alltför många överraskningar att finna. Saker är nästan identiska med det befintliga Android Musikspelare i fråga om utseende, medan inställningarna menyn har oväntat utökats med olika streaming-relaterade alternativ. Android Market sig har också uppenbarligen varit tweaked något, och utvecklaren versionen ingår en del andra överraskningar också, inklusive nya kamera och skrivbord apps klocka. Tyvärr har vi ännu inte kunnat testa det själva, men du kan hålla ett öga på källan länken nedan för nedladdning att återvända.

Uppdatering: Ser ut som Droid Livet är också värd några nedladdningar av sina egna. Du hittar dem här .

[Tack, Joe]

Googles nya molnbaserade Android musik app läcker ut ursprungligen visades på Engadget sön, 5 april 2011 13:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Business Insider | källa Tech Från 10 | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar