tisdag 5 april 2011

Verizon och MetroPCS invändningar mot FCC nätneutraliteten regler avsättas på grund av för tidig rättstvist

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/04/verizon-and-metropcs-objections-to-fcc-net-neutrality-rules-dism/:
FCC vill sätta nya regler på plats säkerställa tillgången till nätet är, som rättvisa, blind för när en person kommer från och likgiltig till var på nätet han kommer att. Verizon första reaktion på dessa nya direktiv var att offentligt fördöma dem som överansträngning , och dess andra var att lämna in en stämning, en som snabbt blev upprepades av MetroPCS. Enda problemet med sina planer? Reglerna har ännu inte offentliggjorts i Federal Register, som innebär att den rättsliga utmaningar från de två ivriga mobiloperatörer "obotligt" för tidigt. Sådan var fastställandet av amerikanska appellationsdomstolen, som vägrade att ge ett viktigt beslut och bara kastade de fall ut på grund av teknikalitet. Verizon är inte avskräckt, dock, och lovar att bida sin tid tills alla brickor har fallit på plats innan du startar en annan juridisk attack. Hej, vad håller dessa advokater i deras flotta kostymer.

Verizon och MetroPCS invändningar mot FCC nätneutraliteten regler avsättas på grund av för tidig rättstvist publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 4 apr 2011 17:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Associated Press (Yahoo News) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar