söndag 24 april 2011

Amsterdam order 125 offentliga EV laddstationer, Hästens död förbränningsmotorer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/24/amsterdam-orders-125-public-ev-charging-stations-hastens-the-de/:
Amsterdam är känt för sin affinitet för tvåhjuliga transporter , men cykling-tokig stad är också att göra en seriös satsning på att elbilar för de holländska som föredrar att köra. Som ett led i en plan som infördes för två år sedan för att eliminera förbränningsmotor från dess gator år 2040, är ​​Nederländernas huvudstad funderar på att lägga till sin befintliga 100 EV laddningsstationer. Kommunfullmäktige har laddat nederländska Essent elbolag med installation av ytterligare 125 offentliga plug-in poäng i år, med möjlighet att lägga 625 fler. Dessa nya laddare kan göra det lättare att ladda upp din elektriska bil, men med tanke på nuvarande priset på elbilar är vi inte säkra på hur många invånare Amsterdam kommer handeln i deras Kalkhoffs för Fiat 500S och Smart ForTwos . PR's efter rasten.

Fortsätt läsa Amsterdam order 125 offentliga EV laddstationer, Hästens död förbränningsmotorer

Amsterdam order 125 offentliga EV laddstationer, Hästens död förbränningsmotorer som ursprungligen visades på Engadget på Sun, 24 Apr 2011 06:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog Green | källa RWE | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar