söndag 24 april 2011

Lenovo ThinkPad Tablet läcker ut med Honeycomb, IPS skärm, valfri penna och tangentbord folio?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/24/lenovo-thinkpad-slate-leaks-out-with-android-honeycomb-ips-disp/:
Kom ihåg att den ultratunna Lenovo ThinkPad X1 vi detaljerad bara några timmar sedan? Det dokument som kupade dessa hemligheter nämnde också ett "X Skiffer", som gjorde att vi undrar om Lenovos LePad äntligen skulle slå de stater ... men detta är min nästa verkar ha snubblat över en storartad stycke teknik än den som ofta försenade skiffer. Enligt en förmodligen läckt företagspresentation, till Lenovos planerar släppa en Android 3,0 tablett i juli med en gigantisk mängd specifikationer - en 10,1-tums 1280 x 800 IPS kapacitiv multitouch panel, en Tegra 2 processor, upp till 64 GB lagring, främre och bak kameror, en full-size USB 2.0-port, mini-HDMI ut, en verklig SD-kortläsare och upp till 8 timmars påstådd batteritid i ett paket om 14 mm tjock och väger 1.6 pounds.

Vad mer kommer det att få uppgift en valfri dubbel-digitizer med "verklig penna support" och ett valfritt tangentbord fall, möjligen efterapa ASUS senaste Skiffer och Transformer tablett mekanismer ingång genom att tillåta för antingen eller båda som alternativ. Det finns också tydligen massor av programvara stöd för verksamheten sinnade, inklusive IT-integration samt stöldskydd och Remote Wipe alternativ, och allt detta ska tydligen börja vid konkurrenskraftigt pris på $ 499 - förutsatt dessa dokument är legitima och fortfarande är giltiga. Du ser, de ser lite preliminärt för en griffeltavla förment provtagning på bara ett par månader, och det finns motsägelser här och där, t.ex. omnämnandet av en 1080p i en bild, och några vattenstämplar från 2009 i andra. Ändå, Lenovo, om du verkligen är producera en tablett idag, vi gillar den föreslagna specifikationer - Tro inte att vi kan få en Tegra T25 chip medan du ändå håller på? Hitta ett par extra gör och massor av bilder på vår källa länk.

Lenovo ThinkPad Tablet läcker ut med Honeycomb, IPS skärm, valfri penna och tangentbord folio? publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 24 Apr 2011 17:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Detta är min nästa. | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar