söndag 24 april 2011

Lenovo ThinkPad X1 bekräftade, snabbare laddning integrerat batteri detaljerad

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/24/lenovo-thinkpad-x1-confirmed-faster-charging-integrated-battery/:
Gårdagens spekulation har förvandlats till dagens faktum. Den UltraSlim Lenovo ThinkPad X1 är absolut riktig, kommer snart, och bara så råkar vara packning några fancy nya batteritekniken också. Detta Intel kommer direkt från Lenovos egna servrar, där en mycket informativ PDF (avsedd för återförsäljare och partners, men tillgänglig för alla) maträtter smutsen på den kommande laptop. X1 är "slice" batteri kommer inte att bytas ut av användaren, men vad du förlorar i flexibilitet kommer att bestå i ren prestanda vinster, som Lenovo försöker pracka det kommer sista tre gånger så länge som en vanlig batteri och laddar 2,5 gånger snabbare än tidigare ThinkPad celler. Det är tack vare några fanciness namngivna RapidCharge som kommer att vitalisera X1 till 80 procent inom 30 minuter. Presentationsbilder visar X1 alldeles intill Lenovos senaste Edge modeller, E420s och E220s , som en del av "en ny generation av ThinkPads", och med tanke på att båda dessa nu är sjöfarten, det UltraSlim, men ändå oanmälda, X1 kan inte vara långt efter. Slutligen, bara för några intriger, märkte vi också ange ett "X Skiffer" i dokumentet - några idéer om vad som skulle kunna se ut?

[Tack, Alexandr]

Fortsätt läsa Lenovo ThinkPad X1 bekräftade, snabbare laddning integrerat batteri detaljerad

Lenovo ThinkPad X1 bekräftade, snabbare laddning inbyggt batteri detaljerad ursprungligen visades på Engadget på Sun, 24 Apr 2011 13:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Lenovo [PDF] | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar