söndag 24 april 2011

HTC Sensation upphandlar online fastigheter, lanserar registreringssidan

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/24/htc-sensation-procures-online-real-estate-launches-sign-up-page/:
Den G2X kan få all uppmärksamhet som den nuvarande flaggskepp för T-Mobile, men HTC är bunden och fast besluten att se till att det inte förblir så för länge. Nyfikna får gärna lära sig att en sign-up sidan har inrättats för HTC Sensation att uppdatera fansen på nyheter och meddelanden. Detta är ett gott tecken att nary en högtidsstund av tid slösas bort, trots allt, vi har hela sex veckor före tungt ryktas 8 juni startar , och det finns ett överflöd av möjligheter för de båda företagen för att få uttrycka ut som galen mellan nu och då. Vem kan klandra dem för att utnyttja en av sommarens hetaste produkter ? Intresserade folk ska gå till källan länken nedan för att registrera dig.

Filed under:

HTC Sensation upphandlar online fastigheter, lanserar registreringssidan ursprungligen visades på Engadget på Sun, 24 Apr 2011 10:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Android gemenskapen | källa HTC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar