lördag 7 maj 2011

Åtta-Core Intel Sandy Bridge E chips noterade på, drog från eBay

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/06/eight-core-intel-sandy-bridge-e-chips-listed-on-pulled-from-eba/:
Vad är detta? En notering för en outgiven Intel chip på eBay? Denna påstådda åtta-core, hyper-gängade Sandy Bridge E-serien processor är tydligen en tredje part testare enhet, därav Cloak and Dagger "Intel Confidential" stämplat i mitten av sak. "E", som tidigare nämnts , står för "Enthusiast", särskilt montering i fråga om en $ 1.360 dollar bit nära framtida tech med en strikt ingen återbetalning / återvändande. Föga förvånande har försäljningen stängts i förtid. Oavsett om det drogs av säljaren eller på den starka uppmaning av Intel kommer att förbli ett mysterium för nu, och även de blixtsnabba hastigheter som vi har läst så mycket om - åtminstone tills det dyker upp igen på Craigslist.

[Tack, Lars]

Fortsätt läsa Åtta-core Intel Sandy Bridge E chips noterade på, drog från eBay

Åtta-Core Intel Sandy Bridge E chips noterade på, drog från eBay publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 6 maj 2011 21:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink X-bit Labs | källa eBay | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar