lördag 7 maj 2011

Robotar lär sig att marschera / stava, fortfarande inte kan älska (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/07/robots-learn-to-march-spell-still-not-capable-of-love-video/:
Här är hoppas det finns mer än ett par militär stil marscher stå mellan oss och en komplett robot övertagande . Om inte, har vi några ödesdigra nyheter: dessa är inte bara miniatyr Roombas som det kan synas, men 15 så kallade Khepera bots kan stava ut GRÖPE (för Georgien Robotik och intelligenta system) för att visa Grad student Edward Macdonalds gradu-avhandling för institutionen. De diminutiva robotar får inte veta vart man skall vända bokstäverna - istället de fastställer sina fläckar via en kontroll algoritm, positionera sig i förhållande till sina kolleger valsmaskiner, så att om man är bort från ekvationen, de snabbt reformera brev utan det. Lyckligtvis har de inte lärt sig att stava "döda". Ändå. Lär känna din nya robotsystem överherrar lite bättre i videon efter rasten.

[Tack, Ted]

Fortsätt läsa Robotar lär sig att marschera / stava, fortfarande inte kan älska (video)

Robotar lär sig att marschera / stava, fortfarande inte kan älska (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 7 maj 2011 05:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar