lördag 7 maj 2011

Sony missar lovade PlayStation Network och Qriocity restaurering datum, ber om mer tålamod

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/07/sony-misses-promised-playstation-network-and-qriocity-restoratio/:
Hoppsan. Om du minns, höll Sony vad som bara kan beskrivas som en akut presskonferens i Japan för en vecka sedan för att utfärda ett antal garantier om återupptagande av tjänsten som den hänför sig till PlayStation Network och Qriocity. Sju dagar senare, saker är fortfarande lika död som de var före Cinco de Mayo. I kväll, bolagets ledande chef för Corporate Communications Patrick Seybold stansas en snabb uppdatering för att låta världen veta att de faktiskt skulle kunna lämna huset och hitta något annat att underhålla dem - vill det eller inte, är PSN kommer inte tillbaka online idag. Anledningen? Den 1 maj, var Sony tydligen "inte kände till omfattningen av angrepp på Sony Online Entertainment servrar ", och nu, det snurrar hjulen för att återställa säkerheten på nätet och" se till "att användardata är säkra. Mr Seybold verkar förstå att du är alltför orolig om att komma tillbaka till swing av saker, och han är även går så långt som att be ditt förtroende att Sonys göra "allt som [det] kan" för att få lamporna blinkar en gång. Åh, och om du planerar att besöka denna källa länkar bara hitta nya ETA ... gör det inte. Sonys planerar att uppdatera er "så snart som möjligt."

[Tack, Alex]

Sony missar lovade PlayStation Network och Qriocity restaurering datum, ber om mer tålamod ursprungligen visades på Engadget , lör, 7 maj 2011 03:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq | källa PlayStation Blog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar