lördag 7 maj 2011

Microsoft patent detaljer ett 3D-skrivbord gränssnitt med ett rum för dina fönster

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/07/microsoft-patent-details-a-3d-desktop-interface-with-a-room-for/:
Många har försökt och misslyckats med att åstadkomma ett 3D-skrivbord gränssnitt till en annars 2D operativsystem, men som säkert har inte stoppat andra från att försöka. Det senaste exemplet att dyka upp kommer artighet av ingen annan än Microsoft, som nyligen fick patent på vad som beskrivs som en "metod och apparater för att ge en tredimensionell uppgift gränssnitt galleri dator." Med andra ord, det är ett gränssnitt för att hjälpa dig att bättre hantera flera uppgifter som tyder på patent kan göras i en 3D-miljö med ett golv, väggar och ett tak. Tydligen, skulle du kunna gruppera flera fönster på olika platser i "rummet", som skulle låta dig lita på din geografiska minne för att enkelt hitta en given uppgift - med rummet blir djupare och djupare för att rymma fler uppgifter. I patentet påståenden, endast de medel som anges för att navigera runt som rummet är en uppsättning ikoner som skulle anpassa till 3D-miljö, även om det säkert verkar som det lätt kan anpassas till gesture kontroller också. Hit upp källan länken nedan för många fler teckningar om detta ett kom från.

Microsoft patent detaljer ett 3D-skrivbord gränssnitt med ett rum för dina fönster publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 7 maj, 2011 12:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Technology Review | källa Google Patent | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar