lördag 7 maj 2011

Rand McNally's TripMaker RVND 5.510 löften RV-enkel navigering, Robin Williams mot extra kostnad

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/07/rand-mcnallys-tripmaker-rvnd-5510-promises-rv-easy-navigation/:
Är du en blida Kalifornien dryck verkställande trött på att behöva din familj semestrar urarta i upptåg? Känner du varje gång du försöker rengöra avloppsnätet i din fritidsfordon, (visserligen lustiga) avföring-materia-relaterade missöde inträffar någon? Tja, vi kan inte hjälpa dig med det, ärligt, men vi kan peka dig mot Rand McNally's TripMaker RVND 5510 - ". Första navigeringsenheten som utformats speciellt för RVers" Detta är inte för supervans eller campare: det är för husvagnar, son, oavsett om de är en Airstream, en Monaco, en söt sydkoreanska anpassade jobb eller en hippified veggie-RV . Den 5510 har RV-lätt GPS routing, håller dig säkert och lagligt på vägen. Det har också över 14 miljoner intressepunkter, hjälper dig att hitta allt från campingplatser till närmaste djursjukhus. Och dess bästa av Road-funktionen hotar att förvandla din resa till ett minnesvärt äventyr. Den TripMaker RVND 5.510 säljs för $ 350 och fartyg till Nordamerika i juni (precis i tid för bilsemester säsongen) och ja, inkluderar stöd för kanadensisk franska.

Fortsätt läsa Rand McNally's TripMaker RVND 5.510 löften RV-enkel navigering, Robin Williams mot extra kostnad

Rand McNally's TripMaker RVND 5.510 löften RV-enkel navigering, Robin Williams på en extra avgift som ursprungligen visades på Engadget , lör, 7 maj 2011 11:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Rand McNally | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar