lördag 7 maj 2011

Frisbee Forever app träffar din iPhone skärmen, inte knäcka det

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/07/frisbee-forever-app-hits-your-iphone-screen-doesnt-crack-it/:

Du kan slänga den på en plan. Du kan slänga den på ett tåg. Du kan slänga den i en bil. Du kan kasta den när och fjärran.

Kiloo nya Frisbee (R) app för IOS ger nördar en trygg miljö att kasta skivan (så inga fler trasiga fönster eller bucklor i gräsmattan). Vi lyckades att hålla den lilla blå tefat parallellt med marken i flera sekunder under vår praktiska. Den flög även genom en eller två av dessa enorma svarta och vita fälgar (enorm i förhållande till finger-nagel-storlek frisbee). Många av de gränssnittsegenskaperna känns som de lånades från Angry Fåglar , från knappar och annan grafik, på det sätt du framsteg genom nivå. Detta väckte en viss förtrogenhet med spelet, dock försiktigt dra en frisbee (R) över skärmen är utan tvekan mycket mindre beroendeframkallande än catapulting befjädrade höns till deras explosiva död. Vi slängde (eller knäppt) skivan på en iPhone, men om du är redo att kliva upp till de stora ligorna, är den fria app för iPad (och iPod touch) också. Hoppa upp och fånga den vid källan länk.

Frisbee Forever app träffar din iPhone skärmen spricker inte det ursprungligen dök upp på Engadget , lör, maj 7, 2011 02:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Apple App Store | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar