tisdag 21 juni 2011

Android 3,2 sjöfarten i sommar för 7-tums tablets blir Huaweis MediaPad hanteras

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/21/android-3-2-shipping-this-summer-for-7-inch-tablets-huaweis-me/:
Vi visste att Android 3,2 var lite mer än en skräddarsydd version av Android 3,1 för 7-tums skiffer, men även efter att ha talat med Huawei, vi var inte riktigt säker på när det skulle rulla ut till andra saker än sina egna MediaPad . Våra kompisar över på Det här är min nästa lyckats bekräfta att det kommer att landa redan i sommar, och på gott och ont, kommer det vara det sista stora Android släpp innan Ice Cream Sandwich slå detaljhandeln enheter under Q4. Dessutom är det bruited att v3.2 kommer att ge stöd för Qualcomm CPU samt NVIDIAs Tegra 2 chipset, vilket kan leda till HTC: s Flyer få en uppgradering av sina egna. När det gäller mer aktuella planer verkar det som om Motorola Xoom - en skiffer som nyligen uppdaterats till 3,1 - kommer att se en annan punkt att öka under de kommande veckorna, vilket bör ge oss en solid indikation på vad som väntar program-wise med MediaPad droppar några månader senare. Apropå det, var både CNET och MIC Gadget om hand i Singapore för en titt på utställningen våningen modell av just tablet, och du kan vila ögonen på den bildmässigt bevis ner i källan länkarna nedan.

Android 3,2 sjöfarten i sommar för 7-tums tablets blir Huaweis MediaPad hanteras ursprungligen visades på Engadget tis, 21 Jun 2011 01:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa CNET , MIC Gadget , Är detta mitt nästa | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar