tisdag 21 juni 2011

Nexus S hackade och tweaked till slakt riktmärken, vara verklighet fördömda

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/21/nexus-s-hacked-and-tweaked-to-slaughter-benchmarks-reality-be-d/:
Nexus S Benchmark
Det är alltid en bra idé att ta riktmärken med en nypa salt - deras syntetiska tester som inte alltid stämmer med verkligt utfall. Men skulle vi inte skylla dig om din skrev dem av helt efter spioneri dessa resultat från Android gemenskapen forummedlem Simms22. Simms tog sin Nexus S, välsignade det med lite Cyanogen Mod 7 pixie damm, överklockat den till 1.544GHz och gjorde några andra tweaks för bra åtgärd. Resultatet? En helt otrolig poäng på 10.082 i Smartbench2011. För att sätta detta i perspektiv, träffa 1.2GHz dual-core Exynos driver Galaxy S II endast 3053 - och kom ihåg, är Nexus S arbetar med en kärna handikapp. Skaparen av Smartbech har erkänt det finns buggar utarbetas (gjorde besting Xoom med 400 procent ge bort det?) Men vi är inte riktigt redo att avfärda siffrorna spelet helt och hållet - vad ursäkt skulle vi ha för publicering kopiösa mängder av stapeldiagram?

Nexus S hackade och tweaked till slakt riktmärken, bli verklighet förbannat publicerades ursprungligen på Engadget tis, 21 Jun 2011 16:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android gemenskapen | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar