tisdag 21 juni 2011

Nokias N950 utvecklare MeeGo luren blir officiell: 4-tumsskärm, QWERTY-tangentbord, samma barnsliga drömmar

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/21/nokias-n950-developer-meego-handset-gets-official-4-inch-displ/:
Om det inte vore för en bok är värt bekräftelse text från Nokia, skulle vi svära på att N950 var lika mycket en enhörning idag som det varit varje dag innan . Redan nu är utvecklaren version av den nyligen meddelade N9 kommer till oss sans bildspråk, med endast en knapphändig några hårdvaruspecifikationer att pussla ihop något av en bild i våra sinnen. Tack och lov, blotta omnämnandet av ett "QWERTY-tangentbord" leder oss att tro att det kommer att se ut väldigt mycket som en läcka vi spionerade tillbaka i augusti 2010 . Självfallet kommer detta MeeGo-baserad enhet aldrig vara allmänt tillgängliga, men de som är intresserade i att bryta ut koden kan se fram emot en 4-tums TFT LCD (jämfört med N9 är långt överlägsna 3,9-tums AMOLED), en identisk 854 x 480 skärmupplösning, sade en "annorlunda" 8 megapixel fysiska kamera, en annan plats för kamera, Bluetooth 2.1 + EDR och en något mindre känslig magnetometer. Det är också saknar en NFC-modul, och 1320mAh batteri faller lite kort på 1450mAh cell stoppade med rent ut sagt ljuvlig N9 . Mammas ord om pris och tillgänglighet, men Nokia är inte tvekar att påminna oss om att N950 enheter som gör fartyget kommer att vara av "beta kvalitet och kommer utan någon garanti eller support som helst." Inte ens fram - du är fortfarande köper en.

[Tack, Mark och Alan]

Nokias N950 utvecklare MeeGo luren blir officiell: 4-tumsskärm, QWERTY-tangentbord, samma barnsliga drömmar ursprungligen visades på Engadget tis, 21 Jun 2011 01:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink My Nokia blogg , Nokia Blog | källa Nokia | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar