tisdag 21 juni 2011

AT & T att erbjuda 50 $ obegränsade förbetalda plan, redo att "GoPhone" 26 juni

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/21/atandt-to-offer-50-unlimited-prepaid-plan-ready-to-gophone-jun/:
Boost och Verizon bör inte ha allt det roliga, eller hur? Den senaste killen att göra en kanonkula till låg kostnad förbetalda pool är klädd i en blå-och-orange baddräkt, som AT & T kommer att vara redo att starta 50 $ obegränsad GoPhone planer 26 juni. Den nya förbetalda urval skjul $ 10 rabatt på sina tidigare oändliga tal och text att erbjuda, samtidigt som gungade i Web Access för Quick Meddelanden telefoner. För att vara fullt konkurrenskraftiga på pay-as-you-go-rike, kommer denna plan möjliggör att samma textning privilegier över våra gränser, du kommer att kunna SMS eller IM dina kompisar i Mexiko, Kanada och 100 andra länder . Den olyckliga (om än inte förvånande) delen är den rubriken smartphone vägen kommer till en extra månadskostnad, allt från $ 5 till $ 25. Även om det verkar Big Blue är lite långsam för partiet, är en trådlös jätte aldrig för sent - den kommer exakt när det innebär att. Fullständig pressmeddelande efter rasten.

Fortsätt läsa AT & T att erbjuda 50 $ obegränsade förbetalda plan, redo att "GoPhone" 26 juni

AT & T att erbjuda 50 $ obegränsade förbetalda plan, redo att "GoPhone" 26 juni ursprungligen visades på Engadget tis, 21 Jun 2011 13:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa AT & T | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar