tisdag 21 juni 2011

USB-IF släpper tillägg till USB Video Class 1,1, lossning komprimering är en go

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/21/usb-if-releases-extensions-to-usb-video-class-1-1-offloading-co/:
För de omedvetna, beskriver en USB Video Class en enhet som är kapabel att strömma video - du vet, saker som webbkameror , videokameror, TV-mottagare och även stillbilder kameror. Under längst tid, behövde du lita på din maskin för att göra det tråkiga jobbet i samband med kodning av video , men nya tillägg till USB Video Class 1,1 har aktiverat dessa mycket enheter till stöd för H.264. Med andra ord kan H.264-kodning nu lastas till enheten själv, och dessutom ger kompression mer bandbredd för ytterligare USB-enheter. Vi berättade att H.264 Payload specifikationen är kompatibel med förare baseras på USB-IF: s UVC 1,0 och 1,1 specifikationer och är beroende av korrekt stöd av MJPG och / eller Stream Baserat nyttolast format, och om du är en ingenjör söker att integrera, är de varor du behöver lagras undan i källan länken nedan.

Fortsätt läsa USB-IF släpper tillägg till USB Video Class 1,1, lossning komprimering är en go

USB-IF släpper tillägg till USB Video Class 1,1, lossning komprimering är en go ursprungligen visades på Engadget tis, 21 Jun 2011 00:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa USB-IF | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar