tisdag 21 juni 2011

Seesmic Twitter app droppar BlackBerry-stöd, RIM: s rynka pannan bottnar ännu lägre

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/21/seesmic-twitter-app-drops-blackberry-support-rims-frown-sags-e/:

Den tredje part app erfarenhet har alltid kändes som en eftertanke för RIM . Usel urval och en halvfärdig installationen är bara några av de frågor som plågar BlackBerry ägare och utvecklare, men det finns ingen blåser starkare i App World än när en dev droppar stöd för en plattform, efter avsätta de resurser som krävs för att få en produkt till marknaden i första hand. Det är precis vad Seesmic har gjort med sina populära sociala medier app - effektiv 30 juni kommer företaget att släppa stöd för BlackBerry, "för att fokusera utvecklingsarbetet på (ITS) mest populära mobila plattformar." Det går så långt som att föreslå att användare "prova Seesmic för Android , iOS och Windows Phone 7 ", vilket naturligtvis skulle innebära ersätter den BlackBerry med en annan, mer app-vänlig enhet. Flytten innebär inte nödvändigtvis att andra enh kommer att följa efter, men om hoppa fartyget har blivit en trend, kan det få en betydande sordin på RIM: s framtida resultat , minst sagt.

Seesmic Twitter app droppar BlackBerry-stöd, RIM: s rynka pannan bottnar ännu lägre ursprungligen visades på Engadget tis, 21 Jun 2011 12:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink GigaOM | källa Seesmic | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar