fredag 17 juni 2011

Apple expanderar patent klagomål mot Samsung till att omfatta fler enheter

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/17/apple-expands-patent-complaint-against-samsung-to-include-more-d/:
Att hålla reda på alla anklagelser flyga fram och tillbaka i den pågående patentansökningar brouhaha mellan Apple och Samsung? Då vi är rädda måste du uppdatera din styrkort igen, som Apple har nu ändrat sitt klagomål med några ännu starkare språk än tidigare, och breddade omfattningen av de enheter som är inblandade i kostym. Enligt Apple, Droid Charge, Infundera 4G, Nexus S 4G, Galaxy tab 10,1, Galaxy S II och en handfull andra Samsung-enheter är alla också intrång på patenten i fråga, som nu totalt åtta i alla (två tidigare ingick har kastas ut, men tre nya har tillkommit). Som för att starkare språket, är Apple säger nu att Samsung "har varit ännu modigare" än andra konkurrenter att kopiera sina produkter, och att det skapade "produkter som uppenbart imitera utseendet på Apples produkter att dra nytta av Apples framgång." Hit källan länken nedan för FOSS Patent "fullständig redovisning av ändringen.

[Tack, Fayez]

Apple expanderar patent klagomål mot Samsung till att omfatta fler enheter ursprungligen visades på Engadget fre, 17 Jun 2011 15:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | källa FOSS Patent | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar