fredag 17 juni 2011

Microsoft bestämmer sig för att föra vidare WebGL över säkerhetsfrågor

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/17/microsoft-decides-to-pass-on-webgl-over-security-concerns/:
WebGL Attack
Tja, det ser ut som Microsoft tar dem varningar om WebGL ganska allvarligt. Bolaget har beslutat att inte stödja den webbaserade 3D-standarden, eftersom det inte skulle kunna passera säkerhet uppbåda. Högst på listan över problem är att WebGL öppnar en direkt linje från Internet till ett systems GPU. För att göra saken värre, får hål och buggar dyker upp som plattform eller grafikkort specifika, svarvning försök att plugga hål i sitt svaromål till en omgång whack-a-mole - med många aktörer med varierande tillförlitlighet. Slutligen Microsoft, som bevakningsföretag sammanhang har funnit nuvarande lösningar för att skydda mot DoS-attacker ganska otillfredsställande. Brist på stöd i Internet Explorer kommer inte nödvändigtvis döda WebGL och, som det mognar, kan Microsoft ändra melodi - men det är fortfarande ett ganska hårt slag för alla oss hoppas att nästa utgåva av Crysis skulle vara webbaserat.

Microsoft bestämmer sig för att föra vidare WebGL över säkerhetsfrågor ursprungligen visades på Engadget fre, 17 Jun 2011 01:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink WinRumors | källa Microsoft | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar