fredag 17 juni 2011

Motorolas WiFi Xoom får tillgång till Google Filmer, lagom till helgen

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/17/motorolas-wifi-xoom-gains-access-to-google-movies-just-in-time/:
Svårt att säga varför Google valde att rulla sina filmer app ut först till 3G-packade tablets sport Android 3.1 (en mindre testbädd, kanske?), men det verkar som om det inte kommer att fråga för mycket längre. Vi har fått ett antal tips i kväll tyder på att Google Filmer kan nu laddas ner från Android Market med WiFi-bara Xoom tablets, men vissa ser en litania av server fel när du försöker verkligen använda tjänsten. Som sagt, vi inte såg några problem här på Engadget HQ, så det är möjligt att några veck fortfarande håller på att utarbetas på vissa servrar. Ge det en virvel och låt oss veta hur det visar sig i kommentarer nedan, och om du är en stolt ägare av en Galaxy tab 10,1 ... Tja, antar vi att du är också den stolta ägaren till en egenskap som kallas "tålamod".

[Tack till alla som skickade detta i]

Motorolas WiFi Xoom får tillgång till Google Filmer, lagom till helgen publicerades ursprungligen på Engadget fre, 17 Jun 2011 01:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android Market | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar