fredag 17 juni 2011

Storbritannien mobila företag ta sikte på Google Wallet, vill in på NFC åtgärder

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/16/uk-mobile-companies-take-aim-at-google-wallet-want-in-on-the-nf/:
Storbritannien mobilt företag betalplattform
Åh Google, det gjorde du tror inte du skulle ha alla mobil betalning roligt gjorde du? Medan du är beta-testning i New York och San Francisco några stora namn på andra sidan Atlanten är ute efter att dominera hela Storbritannien. Vodafone, Telefonica och allting överallt (ett joint venture mellan Orange och T-Mobile) är en kombination av krafter för att skapa en mobil betalning och marknadsföring system som kommer att ta på Google Plånbok och erbjudanden innan de ens komma igång på de brittiska öarna. Plattformen kommer att vara öppen för alla uppstickare, däribland Google, (ni vet, om den beslutar att göra Plånbok en endast USA affären) och bolagen har förbundit sig att hålla kunddata ur händerna på tredje part. Projektet är fortfarande i mycket tidiga stadier av utveckling, men mobiloperatörerna inte Dilly dallying - de förväntar sig att deras ansträngningar att bära NFC frukt före slutet av året.

Storbritannien mobila företag ta sikte på Google Wallet, vill in på NFC åtgärder ursprungligen visades på Engadget on Wed, 16 Jun 2011 19:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar