fredag 17 juni 2011

Sharp Aquos Telefon SHI12 besök FCC, prunkar sin 3D-kamera i ritningar

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/17/sharp-aquos-phone-shi12-visits-the-fcc-flaunts-its-3d-camera-in/:
Det är sällsynt att vi ser Sharp Aquos telefoner här i USA, men en modell, åtminstone, skulle kunna göra den långa resan stateside. En handenhet dubbade CMDA SHI12 rensas bara FCC, och efter att ha jämfört ritningarna i rapporten till skott av produkter som redan finns på marknaden, vi är ganska säkra på att det är de IS12SH som Sharp meddelade för Japan ett par veckor tillbaka. Även om rapporten är oftast kortfattade när det gäller specifikationer, inte bekräfta det att telefonen har en 8 megapixel 3D bakåtvänd kamera, Bluetooth, FeliCa , GPS och tri-band CDMA (B0 / B3 / B6) anslutning. Och om det inte i ansökan, om detta verkligen är IS12SH, då det har också en 4,2-tums QHD display och kör Android 2,3 (eller så skulle vi hoppas i alla fall). Naturligtvis innebär ett FCC-registrering inte denna någonsin kommer att nå en bärare eller börja säljas i USA, period. Men i fall det gör det, säg inte vi inte ge dig en heads up.

Fortsätt läsa Sharp Aquos Telefon SHI12 besök FCC, prunkar sin 3D-kamera i ritningar

Sharp Aquos Telefon SHI12 besök FCC, prunkar sin 3D-kamera i teckningar som ursprungligen visades på Engadget fre, 17 Jun 2011 12:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar