fredag 17 juni 2011

Webb-kontrollerade tweeting Roomba är en perfekt storm av DIY magi

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/17/web-controlled-tweeting-roomba-is-a-perfect-storm-of-diy-magic/:
Webb-styrda tweeting Roomba
Det finns tre saker som kommer att garantera din DIY-projekt en del uppmärksamhet: smetar det på en Roomba , basera den på Adruino , eller göra det tweet. Har alla tre och, ja, du har en nerdgasm-inducerande lite av Make foder. Skapandet du ser ovan är en webb-kontrollerad tweeting Roomba piskas upp av Instructables medlem matchlighter hjälp av en 500 bot serie vakuum och Sparkfun WiFly sköld för Arduino. Den autonoma renare kan utlösas från överallt där det finns en internetuppkoppling och uppdateringar Twitter för att hålla dig à jour med dess status (Ahh! Dock söt docka). Medan Mr matchlighter var vänlig nog att ge anvisningar för att bygga din egen, är mycket av den faktiska kodning vänster upp till dig. (Vi är lata, låt oss bara kopiera och klistra in helvete!) Om du tror att du har fått programmering kotletterna, slå upp källan länk för instruktioner och kolla in de ursprungliga Twitter-feed på mer täckning länken.

Webb-kontrollerade tweeting Roomba är en perfekt storm av DIY magi ursprungligen visades på Engadget fre, 17 Jun 2011 13:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Instructables | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar