lördag 11 juni 2011

ASUS Eee halka Pad Slider och Transformer 3G i Sverige händer i augusti

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/11/asus-slipping-eee-pad-slider-and-transformer-3g-into-uk-hands-th/:
Åh, ASUS - vad en teaser . Speciellt när det kommer till release datum och exakta priser av dina senaste tangentbord-förpackning Eee Pad 10,1-tums Android tablets. Ordet är fortfarande mamma angående slutliga priset, men bolagets brittiska division nyligen meddelat via sin Facebook-sida att Transformer 3G och Slider flikar kommer att finnas tillgängliga i regionen under augusti, och tyvärr, det är ungefär allt. Det blir släppa ut mer information om hur man fastna en precis innan de är ute, och förhoppningsvis får du en chans till innan de sälja ren ut . För nu kan du åter skumma vår granskning av den brittiska Transformator och ytterligare Slider täckning - tänk bara på det som ett tröstpris.

ASUS Eee halka Pad Slider och Transformer 3G i Sverige händer i augusti ursprungligen dök upp på Engadget , lör, 11 Jun 2011 04:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Andriod Central | källa ASUS UK (Facebook) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar