lördag 11 juni 2011

Bing Mobile uppdaterade, nyheter och kartor få mindre ansiktslyft

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/11/bing-mobile-updated-news-and-maps-get-minor-facelifts/:
Hur kan du "vara vad som händer" utan vad som händer på din telefon? Bing är här för att hjälpa dig uppfylla sina tagline genom att uppdatera sin mobila sajt för alla enheter som kör HTML5. Om uppdateringen hade en höjdpunkt att visa upp de nyaste funktionerna, här är vad som skulle vara på det: en karusell-liknande gränssnitt på nyheterna avsnittet som gör att du drar ditt finger åt vänster eller höger för att växla till andra kategorier, kartor som visar riktningar tillsammans på delad skärm format, en sökning historia komplett med Trend Ämnen och möjlighet att dela bilder och länkar på Facebook. De nya funktionerna är nu tillgängliga för IOS, Android och Blackberry, så det är ett lätt utfärd till din webbläsare för att kolla upp det. Eller, om du läser det här på telefonen, ge ol 'mer täckning länk ett snabbt tryck.

Bing Mobile uppdaterade, nyheter och kartor få mindre ansiktslyftning ursprungligen visades på Engadget , lör, 11 Jun 2011 09:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Bing | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar