lördag 11 juni 2011

Roger Ebert's Great Movies app träffar IOS-enheter drar dig från din Netflix rekommenderar svacka

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/10/roger-eberts-great-movies-app-hits-ios-devices-pulls-you-from/:
Kämpar för att välja en av flera filmer att titta på i helgen? Sedan kan du alltid ta del av de fasta förslagen som erbjuds av Roger Ebert: s pågående stora filmer serien, som nu finns i praktiskt app form för iPhone, IPAD och iPod touch (dock inte optimerad för IPAD, tyvärr). Förutom över 300 recensioner från Ace in the Hole till Yojimbo, app erbjuder stillbilder och fullt sökbara detaljer för varje film i serien, plus länkar att lägga till en film till din Netflix kö eller köpa den från Amazon, och förmågan att göra egna listor på vad du har sett och vad du vill se. Det finns fortfarande inga tecken på en övergång till Android eller andra plattformar ännu, men IOS användare kan ta tag i app just nu för $ 0,99 via iTunes länken nedan.

Roger Ebert's Great Movies app träffar IOS-enheter drar dig från din Netflix-rekommenderade svacka ursprungligen visades på Engadget på Fri, 10 Jun 2011 22:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink @ Ebertchicago (Twitter) | källa iTunes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar