lördag 11 juni 2011

iPhone rider Atlantis i rymden, där ingen kan höra dess ringsignal skrika

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/11/iphone-rides-atlantis-into-space-where-no-one-can-hear-its-ring/:
Smartphones har gått till rymden ett tag nu - ja, tekniskt nära utrymme i de flesta fall - men i avgjort DIY sätt, bland annat en "transfer" gjort av frigolit öl kylare . Men den faktiska rymdfärjan Atlantis är planerad att slutföra sin sista resa med ett par av rymd-klar iPhone 4's ombord. Efter dockning med den internationella rymdstationen, astronauter använder telefoner, för att inte bli Foursquare s borgmästare i rymden, verkar det, men att köra en app som kallas Spacelab för IOS. Designad av Houstons Odyssey rymdforskning innehåller app ett antal verktyg för navigation som kommer att testa iPhone kameror och gyroskop, tillsammans med ett egenkontroll experiment som kommer att avslöja strålningens effekter på enheterna. Rymdfärjan lanseringen är planerad till juli 8, men under tiden även jordbundna astro-nots (aww) kan plocka upp app för $ 1 genom att följa länken Källa.

iPhone rider Atlantis i rymden, där ingen kan höra dess ringsignal skrika publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 11 Jun 2011 07:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink VentureBeat | källa Odyssey rymdforskning | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar