lördag 11 juni 2011

Datamancer Steampunk Laptop nu tillgänglig för anacrhronistic förbeställa

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/10/datamancer-steampunk-laptop-now-available-for-anacrhronistic-pre/:
Datamancer Steampunk Laptop
Vi hoppas verkligen att du har inte tröttnat på Steampunk under åren. Överlastade? Passe? Kanske, men det finns fortfarande något onekligen lockande om blandning av Viktorianska eran mekanik och modern teknik. Det är därför, även tre år efter att vi först fick en glimt av det, vi ganska peppad att höra att Datamancer är Steampunk Laptop faktiskt görs tillgängliga för köp. Detaljerade specifikationer har inte erbjudits, vi vet bara att det kommer innehålla "banbrytande interna komponenter," men vi kan berätta det finns en uppsjö olika anpassningar. Du kan välja allt från bets färg, tangentbord teckensnitt, till etsat mässing lock eller fiskeredskap urverk som den ursprungliga designen (förutom dessa kommer att kryssa för och varv). Du kan förbeställa en nu (vid källan länk) för $ 5.500 - en hälsosam rabatt över det beräknade priset när produktionen på dessa one-of-a-kind maskiner sparkar i till växel ($ 7.500 +). Nu har vi bara måste välja mellan mat och hyra, eller ett verk av PC konst.

Datamancer Steampunk Laptop nu tillgänglig för anacrhronistic förbeställa publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 10 Jun 2011 17:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CrunchGear | källa Datamancer | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar