lördag 11 juni 2011

Vuzix Star 1200 headset förstärker din verklighet, inte ditt bankkonto

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/11/vuzix-star-1200-headset-augments-your-reality-not-your-bank-acc/:
Var ärlig, du har väntat på ett överkomligt augmented reality headset sedan Schwarzenegger rockade roboten vision Terminator 2. Och medan $ 5.000 fortfarande verkar vara mycket för konsumenterna att betala för ett par glasögon som låter dig se saker som inte egentligen finns, det är säkert billigare än den typ av militär kvalitet alternativ som för närvarande finns tillgängliga. Vuzix's Star 1200 har rörelsesensorer och en kamera som spår verkligheten för att förstärka den via 3D-genererade datorgrafik. Headsetet är tillgänglig för pre-order nu och kommer att börja levereras i augusti, så du kan äntligen komma ner till jakt och förstöra alla de människor som gör narr av dig för att bära lustiga glasögon.

[Tack, Matthew ]

Vuzix Star 1200 headset förstärker din verklighet, inte ditt bankkonto publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 11 Jun 2011 00:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Vuzix | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar