onsdag 15 juni 2011

Comcast att visa upp nya Xfinity guide med att komma tie-ins torsdag (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/14/comcast-to-show-off-new-xfinity-guide-with-facebook-tie-ins-thur/:

Tack vare en av våra läsare få en tidig installera, har vi redan grävt djupt i Comcasts nästa generation Xfinity TV DVR, men på torsdag Brian Roberts kommer att visa den i sin helhet (tillsammans med "nya bredband") i 2011 NCTA Cable Show. Enligt pressmeddelandet den nya guiden som blandar material på Internet med TV-sändningar kommer att innehålla anpassningar och dela bundet till att komma tillsammans med hårdvara byggdes av Pace med en Intel-processor. Den detalj vi väntar på att höra är när det kommer att uppgradera det ynkliga lådor finns för närvarande i våra trakter, men tills dess vi har en annan tipsaren att tacka för att påpeka en cache av demo videofilmer som publiceras på portalen för första testare i Georgien . Den 17-minuters sammanställning av genomgång videor är inbäddade ovan, bara försöka att inte dregla alltför hårt under de HD-formaterade UI.

[Tack, Cypherstream]

Fortsätt läsa Comcast att visa upp nya Xfinity guide med att komma tie-ins torsdag (video)

Comcast att visa upp nya Xfinity guide med att komma tie-ins torsdag (video) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 14 Jun 2011 17:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Comcast Spectrum webbportal | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar