onsdag 15 juni 2011

DataBot mus och hårddisk koncept ge tyngd åt filer, uppmuntra data utrensningar (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/15/databot-mouse-and-hdd-concepts-give-weight-to-files-encourage-d/:
Möss har en dator stöttepelare sedan ganska nära gryningen av PC, men de erbjuder inte mycket i termer av information om data på skärmen du interagerar med. Tänk om de innehöll fysisk återkoppling till dig tips om saker som storleken på de filer du flyttar runt? Två tyska studenter har svarat att frågan sannolikt kommer innan du ens hade en chans att fråga. Resultatet är en visserligen coolt koncept som fördröjer utbyggnaden av musen, vilket ger filer känslan vikt baseras på storleken av deras innehåll. En "andas" funktionen kan också ledtråd du in på hur mycket en viss fil har använts. Också värt att nämna är deras DataBot Hårddisk koncept, som expanderar och kontrakt som grundar sig på mängden utrymme som används upp. Video av spöklik levande kringutrustning efter rasten.

Fortsätt läsa DataBot mus och begrepp HDD ge tyngd åt filer, uppmuntra data utrensningar (video)

DataBot mus och hårddisk koncept ge tyngd åt filer, uppmuntra data utrensningar (video) som ursprungligen visades på Engadget , ons, 15 Jun 2011 16:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Roman Grassy | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar