onsdag 15 juni 2011

Shazam tillägger LyricPlay, kan du agera som om du visste orden till den låten hela tiden

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/15/shazam-adds-lyricplay-lets-you-act-like-you-knew-the-words-to-t/:
Kom ihåg sången som spelades i baren i går kväll att du bara var tvungen att veta namnet på? Du slog ut iPhone och sköt upp Shazam märka att sucker, och nu när du har det i din samling, så att du alltid kan återuppleva den magiska första gången du hörde det. Men vad hände med omedelbar tillfredsställelse? Och sedan när var det möjligt att njuta av en låt utan att fumla igenom texterna? Förmiddagens uppgradera till den populära musiken märka app har din rygg - det bidrag versioner av tjänsten har lagt till LyricPlay funktion som synkroniserar till den låt du lyssnar på, visar sin låttexter eftersom den spelar. Funktionen finns för närvarande på 6 $ Shazam Encore och (Shazam) Röd apps för iPhone och iPod touch. Det fungerar med 25.000 plus låtar och växer och kommer att bli bane bartenders "runt om i världen i mitten av nästa vecka.

Fortsätt läsa Shazam tillägger LyricPlay, kan du agera som om du visste orden till den låten hela tiden

Shazam tillägger LyricPlay, kan du agera som om du visste orden till den låten hela tiden som ursprungligen visades på Engadget , ons, 15 Jun 2011 09:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar