torsdag 2 juni 2011

FaceNiff gör Facebook hacka en bärbar, en tap-affären (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/02/faceniff-makes-facebook-hacking-a-portable-one-tap-affair-vide/:
FaceNiff
Kom ihåg Firesheep ? Tja, har cookie rycka Firefox tillägg nu en mer portabel kusin heter FaceNiff. Detta Android app lyssnar in på WiFi-nätverk (även sådana krypterat med WEP, WPA eller WPA2) och låter dig hoppa på att räkenskaperna för alla som delar den trådlösa anslutningen med dig. Just nu fungerar det med Facebook, Twitter, YouTube och nasza-Klasa (en polsk komma klon), men utvecklaren Bartosz Ponurkiewicz lovar mer är på gång. Du måste vara rotad att köra FaceNiff - Som tur var hade vi en sådan anordning om runt och gav kranen till hacka app ett försök. Inom 30 sekunder den identifierade de Facebook-konto hade vi öppet på vår laptop och hade oss att lägga upp uppdateringar från telefonen. Åtminstone med Firesheep du var tvungen att sitta ner och öppna upp en laptop, nu kan du kapa Twitter profiler som du strosa genom Starbucks och det kommer bara ser ut som du skickar ett textmeddelande (men du skulle inte göra det .. . vill du?). En till bild och en video efter rasten.

Fortsätt läsa FaceNiff gör komma hacka en bärbar, en tap-affären (video)

FaceNiff gör Facebook hacka en bärbar, en tap-affären (video) som ursprungligen visades på Engadget tor, 2 juni 2011 02:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FaceNiff | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar