torsdag 2 juni 2011

Qualcomm meddelar Dual-och Quad-core processor Snapdragon stöd för Windows 8

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/02/qualcomm-announces-dual-and-quad-core-snapdragon-processor-supp/:
Efter månader av rykten, läckor och spekulationer, 8 är Windows äntligen officiellt på ARM och x86 -plattformar. Fantastisk. Nu Qualcomm har hoppat på Microsofts coattails med information om kisel företaget kommer att erbjuda för att stödja Microsofts nästa generations operativsystem. Först på listan är Qualcomms dual-core MSM8960 Snapdragon med integrerad 3G/LTE modem klarar av hastigheter upp till 2,5 GHz, följde i början av 2012 med fyrkärniga Snapdragon APQ8064 . Naturligtvis, licenstagare ARM Texas Instruments och NVIDIA kommer att mata på Windows 8 bord också, som kommer Intel och AMD. Men vi är hungriga för detaljerna nu, och bara Qualcomm erbjuder upp någon detalj.

Fortsätt läsa Qualcomm meddelar Dual-och Quad-core processor Snapdragon stöd för Windows 8

Qualcomm meddelar Dual-och Quad-core processor Snapdragon stöd för Windows 8 ursprungligen visades på Engadget tor, 2 juni, 2011 01:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar