torsdag 2 juni 2011

Sony börjar full återställande av PSN och Qriocity tjänster (uppdatering: bor i London)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/02/sony-begins-full-restoration-of-its-psn-and-qriocity-services/:
Kan det hända? Är Sonys säkerhet mardröm äntligen över? Verkar vara. På tisdagen lovade Sony fullständigt återupprättande av sin PlayStation Network och Qriocity i Amerika, Europa och Asien (exklusive Japan, Hong Kong och Sydkorea) i slutet av veckan. Nu Sony är utlova att idag är dagen för fullständig restaurering med uppgift om dess " välkommen tillbaka "paketet kommer att meddelas från varje region. PlayStation Store är redan upp med en "enorm lineupen" av nya spel, demos, add-ons, teman, avatarer och videor tillsammans med en uppdaterad Playstation Plus . Titta på den ljusa sidan Sony, även om du har förlorat förtroendet hos miljontals dina kunder, åtminstone nu när de är medvetna om din Qriocity tjänst . Full pressmeddelande efter rasten.

Uppdatering: fungerar bra för oss från London. Vi loggade in på PSN utan problem och lyckades skjuta upp Black Ops multiplayer.

Fortsätt läsa Sony börjar fullständigt återupprättande av dess PSN och Qriocity tjänster (uppdatering: bor i London)

Sony börjar full återställande av PSN och Qriocity tjänster (uppdatering: bor i London) som ursprungligen visades på Engadget tor, 2 Jun 2011 00:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar