torsdag 2 juni 2011

Sony NGP bekräftats vara bakåtkompatibel med nedladdade PSP-spel

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/02/sony-ngp-confirmed-to-be-backwards-compatible-with-downloaded-ps/:
Det var lite av förvirring över vad för slags bakåtkompatibilitet i Sony NGP skulle ha när det tillkännagavs tidigare i år, men det ser ut att särskild mysterium är nu klarats upp. Eurogamer rapporterar att NGP (eller vad det så småningom kallas) kommer att verkligen vara förenligt med PSP-spel - på en nedladdningsbar sorten bara, förstås. Vad mer, webbplats säger att det faktiskt har sett Resistance: Retribution visat på handdator, och att alla PSP-spel körs via en programvara emulator som låter dig vända uppskalning på eller stänga av efter eget önskemål - spel också kommer att kunna att dra nytta av NGP dubbla analoga spakarna (för att styra din karaktär anser i Resistance, till exempel). Som Eurogamer noterar ljud som liknar Sonys remastering ansträngning för PSP titlar på PS3, som också lovar att lägga över enheten spelbarhet. Skulle NGP också komma in på denna handling? Vi bör veta mer på E3 nästa vecka.

Sony NGP bekräftats vara bakåtkompatibel med ner PSP-spel som ursprungligen visades på Engadget tor, 2 juni 2011 16:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Eurogamer | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar