torsdag 2 juni 2011

Intels Museum of Me ger slutligen din komma ego den uppmärksamhet den förtjänar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/02/intels-museum-of-me-finally-gives-your-facebook-ego-the-attenti/:
Du har bemästrat konsten att med hög cheekboned Självporträtt. Din akut smak i iranska New Wave film är i full gång. Det högställd blondin som råkar vara så att visas i alla 200 av dina Spring break bilder? Varför ja, ni två har en sak på gång, men ärligt talat, det är ingen stor sak. Ni har inte ens tag henne. Yes sir, är din Facebook-profil i toppform - ett veritabelt tempel för din enastående intelligens, din vildsinta intellektuella förmåga och din överjordiska solipsism. Men är det tillräckligt? Är ditt liv verkligen få Stalinesque digitala minnet det så väl förtjänar? Dessa är de frågor du måste ställa dig själv innan gå in Intel 's Museum of Me - en interaktiv annonskampanj för Core i5 -processor som tar online ego-strök att en helt ny nivå av dystopi. Allt du behöver göra är att låta Intels app för att skörda din Facebook information, och programmet kommer att börja curator en "konst" utställning om ditt "liv". Resultatet är en kort video rundtur i din alldeles egna museum, fylld med heartstring-rycka musik och erforderliga profilen collage bild. Det är precis som att gå genom MoMA, men istället för att stirra på en Lichtenstein eller Pollock, du påmind om, säg, dessa tre år du tillbringade med flickan som bröt ditt hjärta och slog sönder den i småbitar - eller, du vet, något liknande. Om du är i den sortens självplågeri, slå källan länk till bygga din egen.

Intels Museum of Me ger slutligen din komma ego den uppmärksamhet den förtjänar ursprungligen dök upp på Engadget tor, 2 juni 2011 07:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gizmodo | källa Intel | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar