söndag 28 augusti 2011

Eyeborg filmaren eldar upp öga-cam för att dokumentera framkant protetik (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/28/eyeborg-filmmaker-fires-up-eye-cam-to-document-cutting-edge-pros/:
Eyeborg
I slutet av 2008 filmaren Rob Spence , fångade vår uppmärksamhet när han meddelade sin plan att störa en videokamera i skallen för att ersätta ett öga han förlorade mot en olycklig olycka. Istället för att ansluta kameran till hans hjärna, försökte Spence att bli en så kallad "lifecaster," spela ut fodret på en extern enhet. Nu har hans Bionic ögon är igång, och han har även samarbetat med ett litet företag som heter Square Enix att skapa en dokumentär om state-of-the-art protetik och cybernetik. Den korta filmen, inbäddade efter pausen, fick i uppdrag att fira lanseringen av Deus Ex: Human Revolution. Men, detta är inte bara någon överdrivet lång reklamfilm för ett spel, det är en seriös utforskning av framkant ben, arm och öga ersättning teknik. Kolla in det nedan, men en varning - det finns ett par bilder som kanske inte sitta bra med svagare magar.

Fortsätt läsa Eyeborg filmaren eldar upp öga-cam för att dokumentera framkant protetik (video)

Eyeborg filmaren eldar upp öga-cam för att dokumentera framkant protetik (video) ursprungligen visades på Engadget på Sun, 28 Aug 2011 16:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Eyeborg Projekt | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar