söndag 28 augusti 2011

Galaxy S II LTE och Galaxy tab 8,9 LTE ​​meddelade, satt till debut på IFA

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/28/galaxy-s-ii-lte-and-galaxy-tab-8-9-lte-announced-set-to-debut-a/:
Galaxy S II LTE och Galaxy tab 8,9 LTE
Tja, om du trodde att Samsung var gjort tweaking Galaxy S II , du var väldigt fel. Det koreanska företaget gör sig redo att avslöja Galaxy S II LTE på IFA i Berlin den här veckan, tillsammans med ett LTE-version av sin fortfarande gäckande Galaxy tab 8,9 - och vi kommer att vara där för att få lite händer i tid. Båda enheterna är sport ett uppdaterat dual-core processor på 1,5 GHz, medan S II är också att få en stor bula och flytta upp till en 4,5-tums skärm. Tab övrigt är oförändrad, vaggande samma 1200 x 800 skärm och super-svelte (8.6mm tjock) design. Ärligt talat, vi är inte säker på vad mer du behöver veta - 4G LTE och ett over-the-top-processor? OK, kanske pris och tillgänglighet skulle vara trevligt, men du får väl hålla till godo med lite PR för nu. Kolla in det efter pausen.

Fortsätt läsa Galaxy S II LTE och Galaxy tab 8,9 LTE meddelade, satt till debut på IFA

Galaxy S II LTE och Galaxy tab 8,9 LTE meddelade, satt till debut på IFA ursprungligen visades på Engadget på Sun, 28 Aug 2011 12:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar