söndag 28 augusti 2011

HTC HD2 håller pigg med Mango RTM och anpassade skivan ser ut att klara sista hindret (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/28/htc-hd2-keeps-spry-with-mango-rtm-and-custom-rom-looks-to-clear/:
Du vet förmodligen att HTC HD2 eftersom telefonen som bara inte kan hållas i det förflutna. Även om det började livet med Windows Mobile 6.5, är det träffats sedan bättre lycka med Android, MeeGo och nu senast ... Nodo . Nu, efter att läckage av Windows Phone Mango RTM , saker är på väg att värma upp igen. Först har vi kommit över en video som tydligt visar HD2 sluka version 7720 av tropisk frukt utan att missa något. Dessutom är XDA-utvecklare medlemmar YukiXDA och xboxmod förbereder att släppa sina egna koncept rom baserade på denna utgåva. Båda projekten är för närvarande hålls tillbaka av de OS oförmåga att korrekt känna igen telefonens microSD-kort, men det verkar vara det sista steget innan en fullskalig release. Om du är intresserad, kolla videon efter pausen och se till att bokmärka källan länken. Livet är på väg att få en hel del mer intressant för din HD2.

Fortsätt läsa HTC HD2 håller pigg med Mango RTM och anpassade skivan ser ut att klara sista hindret (video)

HTC HD2 håller pigg med Mango RTM och anpassade skivan ser ut att klara sista hindret (video) ursprungligen visades på Engadget på Sun, 28 Aug 2011 14:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink WMPoweruser | källa XDA-utvecklare | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar