söndag 28 november 2010

iPhone 3G får 3GS IOS 4.2.1 låsa upp med hjälp av riskfyllda ultrasn0w lösningen

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/28/iphone-3g-3gs-get-ios-4-2-1-unlock-using-risky-ultrasn0w-worka/:
Kan inte vänta en minut för din iPhone 3G eller iPhone 3GS vara operatörsneutrala olåst en gång? Om och endast om du redan kör den senaste programvaran, kan du faktiskt snatta lite av IPAD kod för att plocka de nödvändiga lås - även om det finns några allvarliga risker med detta. IPhone Dev Team har en ny version av PwnageTool som använder 6.15.00 baseband från iPad firmware 3.2.2, vilket som råkar vara så att köra perfekt på iPhone 3G och 3GS eftersom både telefoner och tabletter från den tiden använder samma Infineon radio chip . Om du känner dig runt en IPSW och regelbundet bänk-press blobbar SHSH kan du ladda ner alla program du behöver just nu - men om du inte gör det, kanske du vill undvika den talan för närvarande. Vi talade om riskerna för en stund sedan, och i detta fall finns det en hel del - som oförmågan att nedgradera från baseband 6,15 eller någonsin göra en full återställning igen, och det är ganska troligt att Apple inte kommer att se välvilligt på din garanti om de hittar dig köra iPad programvara. Dem är sönder, grabben.

iPhone 3G får 3GS IOS 4.2.1 låsa upp med hjälp av riskfyllda ultrasn0w lösningen ursprungligen visades på Engadget on Sun, 28 Nov 2010 17:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink @ MuscleNerd (Twitter) | källa Dev-Team Blog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar