söndag 28 november 2010

Keepin 'it real falska "MacBook Pro" kör "OS X," skuggar frågor om legitimitet "

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/27/keepin-it-real-fake-macbook-pro-runs-os-x-dodges-question/:
Visst - vi har sett en litania av knockoff MacBook Pro -enheter, men hur är om en som faktiskt levereras med OS X? Eftersom graden av nerven raketer mot oändligheten, icke namngiven tillverkare i ett icke namngivet avsnitt av Kina verkar en vara Hawking en lookalike MBP med Snow Leopard ombord - en bedrift som även Psystar inte kunde åstadkomma för lång. Som historien går, omkring $ 466 köper du en 14-tums maskin med ynka 1,66 GHz Atom D510-processor, 2GB RAM, 320GB hårddisk och NVIDIAs Ion 2 grafik plattform. Åh, och en glödande Apple-logotyp på locket. Tyvärr förefaller skumma specifikationer listan något tveksamma till att "erkänna" att "OS X" faktiskt lastas på, men den finns där. Lita på oss. Vi tror.

Keepin 'it real falska "MacBook Pro" kör "OS X," skuggar frågor om legitimitet " som ursprungligen visades på Engadget , lör, 27 Nov 2010 19:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa MIC Gadget | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar