söndag 28 november 2010

Tokyoflash ger RPM LED armbandsur idé till verklighet (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/27/tokyoflash-brings-rpm-led-wristwatch-concept-to-reality-video/:
Tokyoflash , leverantör av allt awesome när det gäller klockor, har just presenterat sin senaste tillskott. Om du är av skarpsynta sort, har du upptäckt antagligen precis till höger (eller efter avbrottet i videon form). Skillnaden mellan den här mannen och de flesta av tidmätare som finns här är ganska enkelt: RPM LED klocka började som en fläkt gör. Under de månader tog företaget denna storslagna idé och gjorde det till en verklighet, nu erbjuda det till någon med mer pengar än förstånd. Verksamheten är delvis enkel - den inre ringen visar timme, medan den yttre ringen visar protokollet. Det finns en grupp på fem lysdioder i toppen som ytterligare förklarar det senare, och vi höra att bandet själva skjuter IQ för bäraren högre med 12 till 15 poäng. Även om det bekräftas av en respekterad panel av galna vetenskapsmän, säger att vi fortfarande är det inte värt $ 208,42 begärda priset, men du är givetvis fri att inte hålla häftigt.

Fortsätt läsa Tokyoflash ger RPM LED armbandsur idé till verklighet (video)

Tokyoflash ger RPM LED armbandsur idé till verklighet (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 27 Nov 2010 17:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Tokyoflash (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar