söndag 28 november 2010

Osram's nya LED-paket 50 procent ljusare, lovar kameramobiler blinkar som suger 50 procent mindre

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/28/osrams-new-led-package-50-percent-brighter-promises-cameraphon/:
Se de leende twentysomethings där uppe? Det, gott folk, är den typ av lycka som bara kan uppnås med 150 härliga lux av LED intensitet. Lyckligtvis har Siemens dotterbolag Osram Opto Semiconductors förpackade en ny LED-chip som kan sätta upp en sådan imponerande siffror, en påstådd 50 procent ljusare än sin föregångare - och det gör det kan jämnt lysande en 90-centimeter området från ett avstånd av en meter bort. Kameramobiler blinkar är en uppenbar ansökan, men ficka projektorer är ett annat uppenbart välgörare - det är nästan omöjligt att dryga tillräckligt med ljus ur dem, och detta bör bidra. Det är inte klart om en ljusare ficka projektor skulle ha samma positiva effekt på uppträdande av ett gäng snygga ungdomar, men - mer om denna situation som vi får det.

Osram's nya LED-paket 50 procent ljusare, lovar kameramobiler blinkar som suger 50 procent mindre ursprungligen visades på Engadget on Sun, 28 Nov 2010 02:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PhysOrg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar