lördag 4 december 2010

Apples iPhone 4 (legitimt) till försäljning för första gången: $ 50 off på Radio Shack

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/04/apple-iphone-4-legitimately-on-sale-for-the-first-time-50-of/:
Miste om Black Friday ? Bra på dig. Nu, fortfarande i marknaden för en iPhone 4 ? I så fall bör du peka förmodligen ditt fordon till närmaste Radio Shack, STAT. För första gången sedan går till försäljning i juni, är Apples iPhone 4 legitimt om försäljning från en återförsäljare som faktiskt existerar och kommer inte att sälja dina personuppgifter till någon goon i ett offshore paradis du aldrig hört talas om. (Nej, Walmart's $ 2 sparande räknas inte.) vi får veta att de $ 50-off försäljning görs för att rampa upp medvetenheten kring Radio Shack's (visserligen lågmäld) mobilverksamhet, och om vi skulle gissa, vi d säger att det förmodligen kommer att fungera till perfektion. Ända sedan på luren började sjöfarten i sommar, var det gällande priset $ 199 (om avtal) för 16GB-modellen eller $ 299 (även om avtal) för 32GB smak, den här affären hackar $ 50 från varje, och det finns tom en 8GB iPhone 3G för $ 49 Om du är ute efter att ta saker och ting ännu lägre. Ännu bättre, The Shack s 'erbjuder en $ 75 inbyte kredit på alla funktionella / icke-sprucken iPhone 3G samt $ 125 för en 3GS i vilja skick, vilket innebär att du kan gå i dag, handen över din 3GS, och gå ut med en iPhone 4 för $ 25 (plus aktivering avgifter). Naturligtvis är problemet endast tillgänglig i tegel och murbruk platser (läs: inte online), och det roliga kommer till ett slut den 11 december. Så, vem är i?

Apples iPhone 4 (legitimt) till försäljning för första gången: $ 50 off på Radio Shack publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 4 December 2010 14:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Radio Shack | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar