lördag 4 december 2010

Pratbubbla-formade Speak-er nu till försäljning, vi tar en lyssna

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/04/speech-bubble-shaped-speak-er-now-on-sale-we-take-a-listen/:
Även för en känd utlopp som Art Lebedev Studios , är det svårt att få egendomliga, design-centrerad produkter i en kommersialiserad, ras-to-the-bottom världen. Alltför ofta, drömmar dör vid produktionslinjen, och några av de konstruerade bästa redskap i världen bås på ritbordet. På något sätt eller annat har Sherwood Forlee och Mihoko Ouchi lyckades övervinna den traditionella produktionsbegränsningar och föra denna fantasi till liv. Om du minns, hörde vi om. 'S Speak-er tillbaka i januari i år, och medan vi visste planer på plats för att börja frakta dem till slutanvändare före gryningen av 2011 har vi upprätthållit en sund nivå av skepsis - det finns inget så hjärtskärande ha din bubbla sprack efter ratcheting dina förhoppningar för högt, du vet? Idag är vi glada att säga att Speak-er nu levererar till de med $ 99,95 för att skona, och om du bryr dig för att höra vad vi tycker om det mest fantastiska uppsättning skrivbord talare här planeten någonsin har känt, huvud rätt på tidigare pausen.

Fortsätt läsa Pratbubbla-formade Speak-er nu till försäljning, vi tar en lyssna

Pratbubbla-formade Speak-er nu till försäljning, vi tar en lyssna ursprungligen dök upp på Engadget , lör, 4 December 2010 17:25:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Tala-er | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar